Goed om te weten

U ontvangt een lichaamsmassage en een hoofdmassage waarbij rijkelijk oliën worden aangebracht. Het is goed om deze nog enige tijd (enkele uren) te laten intrekken, alvorens ze af te spoelen. Houd rekening met uw kleding. Sommige oliën kunnen vlekken veroorzaken. Textiel dat olie bevat, kan, als het ergens lang opgefrommeld ligt, gaan broeien en schroeien.

Het is wijs om de massage ruim in te plannen. Tijd voor uzelf nemen na afloop geeft verdieping.

Het is beter tijdens de eerste drie maanden van een zwangerschap geen ayurvedische massage te ondergaan. Dit om afdrijving te voorkomen. Vanaf de vierde maand zijn massages weer aan te raden.
Een migraine-aanval of opvlammende reuma zijn redenen om de massage af te bellen. Het is te pijnlijk om dan een behandeling te krijgen. Des te beter is het om behandeld te worden als de klachten niet of nauwelijks actief zijn.
Voor mensen met kanker is het beter om zich niet te laten masseren, omdat door actieve wrijvingen kans op verspreiding van de ziekte bestaat.

U wordt verzocht contant te betalen. Het liefst gepast. U ontvangt een bon.

Meldt u zich bij verhindering minstens 24 uur voor de gemaakte afspraak af. Anders ben ik genoodzaakt het bedrag van €85,- in rekening te brengen.

Ik verheug me op uw komst.